írj nekünk:

 

kövess minket:

Alpakaland - Fogadj örökbe

Fogadj örökbe

Támogathatod a segítő tevékenységeinket azáltal is, ha örökbe fogadod az egyik terápiás állatunkat. Hogy ez pontosan mit jelent?

Az örökbefogadás egy speciális támogatási forma. Kiválaszthatod azt az állatot, amelyik a leginkább megérint, és amelynek szeretnéd nyomon követni a mindennapjait: hogyan fejlődik, válik terápiás állattá, és segíti a hozzánk érkező gyerekeket. Az örökbefogadott állatról

  • kéthetente kapsz egy e-mailt fotókkal, videókkal, információkkal arról, mi történt vele az előző időszakban;
  • kapsz egy oklevelet az örökbefogadásról, és egy egyedi bögrét a kedvenced fotójával, nevével;
  • és természetesen – előzetesen egyeztetett időpontokban – személyesen is meglátogathatod, adhatsz neki általunk biztosított nasit, amit a tenyeredből eszik meg, csinálhatsz róla fotókat, videókat.
 

Az örökbefogadás egy havi fix összegű támogatási forma: 8.000 Ft/hó, de természetesen egy magasabb összeget is felajánlhatsz, ha szeretnéd kiemelten támogatni a kiválasztott terápiás állatot.

Az örökbefogadáshoz csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az új kedvencedet a lenti listáról, és a mellékelt támogatási formot 1 perc alatt kitöltve elküldöd a támogatásodat. A kommentárban mindenképp add meg az általad kiválasztott örökbefogadott állat nevét. 

Ha inkább banki utalást választanál, az egyesületünk számlaszámát itt megtalálod, ebben az esetben a közlemény rovatban tüntesd fel az állat nevét, illetve arra kérünk, az utalás tényéről küldj nekünk egy rövid üzenetet a hello@alpakaland.hu e-mail címre.

Az örökbefogadás addig él, amíg te szeretnéd, bármikor visszavonhatod.

Ajándéknak szánod?

Van számodra egy szuper ötletünk. Meglepnéd egy családtagodat, barátodat, ismerősödet egy különleges ajándékkal? Az örökbefogadást át is ruházhatod egy általad kiválasztott személyre. Csak jelezd a szándékodat az e-mail címünkön (hello@alpakaland.hu), hogy az oklevelet és az ajándék bögrét milyen névre állítsuk ki.

Örökbefogadható terápiás állatok

Muna

Állat fajtája: huacaya alpaka
Születési dátuma: 2021.08.01.

Muna az idősebbik hölgy az alpaka csapatban. Zegnával együtt került hozzánk, ugyanannál a tenyésztőnél születtek. A puha bundája mindenkit lenyűgöz.

Zegna

Állat fajtája: huacaya alpaka
Születési dátuma: 2021.11.28.

Zegna egy igazi cukorfalat leányzó. Kíváncsi, szelíd, imádja a finom nasikat, és amit csak ő csinál az alpakáink közül: szinte mindig cipel a szájában egy csomag szénát. Hogy miért, azt még nem sikerült megfejtenünk 😆

Gio

Állat fajtája: huacaya alpaka
Születési dátuma: 2022.08.06.

Gio (azaz Giovanni) a legfiatalabb és legkisebb növésű fiú alpakánk. Végtelenül cukin szőrös arca van, ebben elüt a többi alpakától. Lu féltestvére, még most is szinte mindenhová együtt járnak.

Lu

Állat fajtája: huacaya alpaka
Születési dátuma: 2022.03.09.

Lu (azaz Luciano) a legfélénkebb volt, amikor hozzánk került, azóta sokat változott. “Kamaszodó” korban van, emiatt néha veszekszik Karával, és nagyon szerelmesen nézegeti Zegnát.

Kara

Állat fajtája: huacaya alpaka
Születési dátuma: 2019.09.21.

Kara (azaz Karamell) egy környékbeli vadasparkból került hozzánk. Ő a csapatban az alfahím. Rendkívül okos, éberen figyeli, mi történik a legelőjükön és a környékén. Nagyon tud reklamálni, ha valami nem tetszik neki.

Hópihe

Állat fajtája: oroszlánfejű mini kosorrú
Születési dátuma: 2023.01.03.

Hópihe a nyuszik Buddhája, cukiságfaktora 10/10. Végtelen türelemmel tűri a nyüstölést, imádja, ha értően simogatják. Jelenleg ő az egyetlen örökbefogadható nyuszink. 

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email